Ligia

Nu är jag igång på alvar med mitt företag. En dag bestämde jag mig för att prova sälja på marknader i Västra götaland och vi (Ligia) fick bra respons. Vi var tvungna att snabbt beställa hem mer varor som är också på väg att ta slut, så nytt inköpsrunda sker veckan veckan 34. Det är frittfram att komma med förslag om vad du skulle vilja att vi handlade in. Vi försöker att hålla priserna nere men erbjuda koola och fin mode. vi började förts med homepartys, vi kallar de för visningar, eftersom homeparty låter lite tantig.

Det vi säljer är skor och kläder. Kolla in våran sida (Ligia") på Face och tryck på Gilla så får du uppdateringar, för vi brukar rea titt som tätt, ibland aktionerar vi utvalda varor.
Vi beställer ofta ett fåtal av varje artikel. vi tänker så här, vi själva gillar inte när man köper en vara och märker att alla andra har det, så det har vi i åtanke när vi beställer. Vi vill ha trendiga, häftiga saker men så klart det ska inte vara dyrt, så detta gör att vi har de priser vi har. Vi gillar skor, kläder och accessoarer, de ska vara välgjorda och snygga, detta efterträvar vi också när vi är på inköpsresor.
här kan ni se lite av vad vi har att sälja.
Rosa wedges, finns även i svart, 290 kr
Jeans opentoes Ballerinna, 190 kr
Mulitfärgade sandaletter, 290 kr
Röd ballerinna, 200 kr
Silvergrå skor, 150 kr

RSS 2.0