Lite om mig så klart

Ja, jag heter Ligia är ursprungligen från Angola, har bott i Sverige i 17 år. Jag trivs jättebra här, har inte alltid gjort, men Gud är underbar och Sverige är också ett fantastiskt land. Jag är gift har två pojkar, jättesnygga. En spelar saxofon, numera även trummor, den äldste har som huvudinstrument trummor och så sjunger han och spelar gitarr, you name it! Själv, trallar lite i kyrkan, har startat eget, efter att ha utbildat mig till butikschef. Mitt företag heter ... well "LiGiA"... kom inte på något bättre. Jag gör allt i mitt företag, bossar mig själv och lyder snällt alla befallningar. Mitt företag erbjuder städning, mode, kläder sydda bara för dig, och Mary Kay hudvård.
Jag gillar att umgås, klä mig fint, gå ut, jag är ingen stor ätare men njuter gärna av god mat och dryck. Jag gillar att se på film och TV överhuvudtaget.
Här är jag efter att ha varit ute och dansat med mina kompisar Här är jag efter att ha varit och dansat med mina vänner.
Är har jag skaffat mig slingor och är helt osminkad.
Jag till höger med mina goa kompisar på maskeradfest, dräkten sydde själv, det blev som det blev, skulle föreställa en alv eller något.
Här är jag med kort hår som modell för min egen hemsidan där jag säljer mina grejer, klänningen har jag inte sytt själv.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Nu hittade jag hit, vilka härliga bilder! :) Lycka till med bloggen / Cecilia

2010-10-21 @ 19:51:44
URL: http://cviklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0