Ja hur gick det idag, alltså!

Vaknade på jobbet (sovande jour), Körde hem och bytte kläder. Körde till Göteborg det tar ungefär 1 timma från mitt hus för att vara med på en kurs för nya konsulter inom Mary Kay. Jag var säker på att jag visste vägen, men glömde av vilken avfart jag skulle ta för att hamna rätt. Utan GPC och dåligt lokalsinne, försökte jag 2 gånger komma på vilken avfart. Började bli ledsen och gnälla på Gud, men det sluttade med att jag skärpte mig och lämnade allt i guds händer, Han älskar mig trots allt. Direkt ringde en kompis som bor i Göteborg och guidade mig
ditt jag skulle.

Där träffade jag massa underbara kvinnor, kände inte för att vara social. Under fickatiden drack te och bara tittade på alla som pratade glatt med varandra. Jag lärde mig ganska mycket, det var uppmuntrande och fick en del idéer.
Efter det försökte jag hitta en svart kjol, för att använda på Hudvårdsklasser (demo och provning av Mary Kays hudvårdsprodukter). Well inom Mary Kay finns en specifikt klädkod, det är feminint och snyggt, men samtidigt svårt att hitta. Jag försökte hitta en knälång svart tajt kjol, med kavaj, de som jag hittade passade inte mig, andra var bara så fula, och resten var inte så välgjorda. Det slutade med att jag köpte ingenting.
Hemma satt mig vid dator och kikade in i fyra nät-postorder och fick tag i det jag behövde.
Nu ska jag lägga mig men först en liten snack med min bäste vän, älskar Honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0