En vanlig Lördag...aa!

Idag, efter att ha jobbat natt igen, kom hem jättetrött. Jag ville bara vila lite men sov till ca kl 11. Sedan bar det av till Göteborg för att shoppa lite, äta på restaurang och gå på bio med barn och man. Handlade ett par pumps för att ha på en fin fest med klädkod "smoking", sedan blev det lite grejer på Lindex.

God mat njöt vi under restaurang besöket. Men Bio bide det inget, det var lite sent för att se på en film som passade även till våran minsting. Det var min tur att köra hem, men trött som jag var vaknade med en skrikande man som tyckte att jag inte var klok som somnade vid ratten. Fort tog vi det första avfart och bytte förare, sedan vaknade jag på grund av att barna frågade om vi inte skulle gå på en annan bio. Men det blev inte så eftersom mamma sov bara. Hemma hyrde vi en film, och åt snacks gött!

Kläder jag sytt själv

En axelbandlös klänning
Blus Bar rygg blus Party klänning Ärmlös kofta Sidenblus Alterneck klänning Alterneck långklänning
Kofta

Ja hur gick det idag, alltså!

Vaknade på jobbet (sovande jour), Körde hem och bytte kläder. Körde till Göteborg det tar ungefär 1 timma från mitt hus för att vara med på en kurs för nya konsulter inom Mary Kay. Jag var säker på att jag visste vägen, men glömde av vilken avfart jag skulle ta för att hamna rätt. Utan GPC och dåligt lokalsinne, försökte jag 2 gånger komma på vilken avfart. Började bli ledsen och gnälla på Gud, men det sluttade med att jag skärpte mig och lämnade allt i guds händer, Han älskar mig trots allt. Direkt ringde en kompis som bor i Göteborg och guidade mig
ditt jag skulle.

Där träffade jag massa underbara kvinnor, kände inte för att vara social. Under fickatiden drack te och bara tittade på alla som pratade glatt med varandra. Jag lärde mig ganska mycket, det var uppmuntrande och fick en del idéer.
Efter det försökte jag hitta en svart kjol, för att använda på Hudvårdsklasser (demo och provning av Mary Kays hudvårdsprodukter). Well inom Mary Kay finns en specifikt klädkod, det är feminint och snyggt, men samtidigt svårt att hitta. Jag försökte hitta en knälång svart tajt kjol, med kavaj, de som jag hittade passade inte mig, andra var bara så fula, och resten var inte så välgjorda. Det slutade med att jag köpte ingenting.
Hemma satt mig vid dator och kikade in i fyra nät-postorder och fick tag i det jag behövde.
Nu ska jag lägga mig men först en liten snack med min bäste vän, älskar Honom.

Lite om mig så klart

Ja, jag heter Ligia är ursprungligen från Angola, har bott i Sverige i 17 år. Jag trivs jättebra här, har inte alltid gjort, men Gud är underbar och Sverige är också ett fantastiskt land. Jag är gift har två pojkar, jättesnygga. En spelar saxofon, numera även trummor, den äldste har som huvudinstrument trummor och så sjunger han och spelar gitarr, you name it! Själv, trallar lite i kyrkan, har startat eget, efter att ha utbildat mig till butikschef. Mitt företag heter ... well "LiGiA"... kom inte på något bättre. Jag gör allt i mitt företag, bossar mig själv och lyder snällt alla befallningar. Mitt företag erbjuder städning, mode, kläder sydda bara för dig, och Mary Kay hudvård.
Jag gillar att umgås, klä mig fint, gå ut, jag är ingen stor ätare men njuter gärna av god mat och dryck. Jag gillar att se på film och TV överhuvudtaget.
Här är jag efter att ha varit ute och dansat med mina kompisar Här är jag efter att ha varit och dansat med mina vänner.
Är har jag skaffat mig slingor och är helt osminkad.
Jag till höger med mina goa kompisar på maskeradfest, dräkten sydde själv, det blev som det blev, skulle föreställa en alv eller något.
Här är jag med kort hår som modell för min egen hemsidan där jag säljer mina grejer, klänningen har jag inte sytt själv.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0