Massor av Hihihis & Ho nos!

Hihihi!


Idag var jag och min kompis i stan och fixade ny hairlook. Efter det bar det av till femman shoppa lite. Där gick vi in i en sushibar, när vi beställde fick vi en lapp med beställningsnummer, den tappade min kompis på min soppa.

 

Ho no!


Var på en mingelfest med massa människor, efter all mingel, produktvisningar, lite aktion och live musik med gamla godingar blev det dans. Jag hade det svårt att lämna dansgolvet (det har jag alltid).

Folk var hur trevliga somhelst, fick lära känna massor med folk och dansat med ännu mer folk. Men..., det är så att i varje fest det finns alltid en. En kille kom fram till mig och vi började dansa, men då och då slängde han mig på sig själv och tog tag i mig, och jag  trodde att jag skulle fixa det och hållde i hans händer för att styra de. Han viskade i örat att jag var söt (snällt sagt). När jag fick nog och vände mig om för att gå därifrån, förvandlades han till spindelman och vips var han runt hela mig och jag fick tag i hans händer igen, han var stark och ville gärna känn sig fram och bönade i mitt örat att få röra lite. Det tog säkert bara några sekunder men för mig kändes som en evighet. Vilken spektakel det måste ha varit när jag kämpade där på dansgolvet, men jag gick lös från honom och sprang.

 

Började som Hihihi och slutade med Ho no!


Jag och 5 andra tjejkompisar bestämde oss att träffas för att äta sedan gå ut och dansa. Det blev bara värdinnan och jag för att en skulle jobba, den andra hade ingen barnvakt, den tredje komm inte ihåg, den fjärde hade diarré.

Ja, jag och min väninna åt tillsammans men bestämde endå att gå ut och dansa, så  vi körde till Discot. På väg dit skrek min kompis till mig att stanna, för att det var en grupp tjejer som ville lifta med oss, och vi misstänkte att de skulle till samma ställe, och det var de också. Well, bilen blev knock full med 6st till underbara och jätteglad tjejer. Gud hade försätt oss med massor med partykompisar.

Där på discot som vanligt dansade jag så det...ja.  Det blev dans med många söta och trevliga killar, efter att ha bekantat mig och dansat med en som var jätte rar, ville killen bjuda ut mig, och jag sa att det går bra så länge min man få följa med. "Asch då" - tyckte killen, men vi fortsatt att dansa och ragreplikerna slutade inte och intensifierades när den 10 år yngre kille fick veta min ålder, "peeerfekt" tyckte han. Naiv som jag är fick jag hans telefonnummer och han mitt. Jag vet att de inte ringer och när jag uppdaterar min kontaktlista så åker de.

En vacker dag kom jag hem från min nattskift och ville inte vecka familjen så körde jag för att delta i en Mary Kay kurs. Fram smsade jag min man: "Älskling är på kurs ville inte vecka dig, puss & kram"

Efter ca 3 timmar fick jag ett sms: " Ahhaaa, nu vet jag vem du är, den söta tjejen från disco" och raggningen tog fart igen. Han har samma namn som min man nämligen. Snabbt tog jag bort hans namn från kontaktlista men to late. Åh vad jag blev svettig det regnade sms. Men jag har en cool man, hade jag hört att min man fick sms varje sekund då hade jag undrat. Men till slut gav killen up.

 Kommentarer
Postat av: Laila

haha shit vad kul =)

2010-11-16 @ 11:20:22
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: FEBBS

och nej va du är underbar!!! BUGAR OCH BOCKAR!! du är cool,puss :)

2010-11-16 @ 20:17:42
URL: http://febbs.se
Postat av: laila

Haft en bra dag ?=)

2010-11-16 @ 21:11:54
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: guevacci

tack :D ja eller hur, varifrån kommer du? :) kram

2010-11-16 @ 21:33:30
URL: ghttp://guevacci.blogg.se
Postat av: b.

Någon som vet hur man ändrar storleken i bloggen?:)

2010-11-16 @ 21:52:31
URL: http://iamsoperfect.blogg.se/
Postat av: Cissi

ja men visst! :)

2010-11-16 @ 23:29:21
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Ida

hur är det med dig idag? :)

2010-11-17 @ 11:44:58
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Ida

coolblogg :D

2010-11-17 @ 11:45:17
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Laila

joo jag mår bara bra :D tack! Haft en trevligt dag ?=)

2010-11-17 @ 16:17:50
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0