tankar

Aldrig haft så svårt att klä mig fint på vinter som den här vintern, måste typ upgrade mig själv.
http://artanart.blogg.se/ Tack för låten jag njöt, sedan lyssnade jag på den igen och svänga efter den!

Om en och en halv månad är jag arbetslös, igen, well "God will provide", söker jobb som en toking!
Efter att lagat mat i tre dagar kommer inte på mer vad jag ska lag för mat. Mannen rindge alldeles nyss och ska handla något gott!

Jag gillar att vara fokuserad veta vad jag vill och köra på. Just nu (de sista veckor) känner jag inte för något speciellt. Vet inte vad jag vill riktigt. Allt jag var säker på att jag ville är inte säker på längre. Allt går runt i huvud, och ingen fokus alls. Jag blir nästan paralyserad, en aning frustrerad, men samtidigt vet jag att något häftig är på gång. I need to calm down!

I really thought I had it! ...feel empty, känner mig inte duktig på något speciellt, klantar mig lite för ofta, ganska osocial för att vara jag (känner inte igen mig själv).
Vill inte fly, vill inte stanna....Gooood

Mina olika hårstilar

Och det här är bara en brakdel av mina olika håstilar, ska se om jag orkar skanna in och ladda upp bilder från för.

Praytime

Här får ni lite insight i min stund med min bästa vän, Enjoy it!

Massor av Hihihis & Ho nos!

Hihihi!


Idag var jag och min kompis i stan och fixade ny hairlook. Efter det bar det av till femman shoppa lite. Där gick vi in i en sushibar, när vi beställde fick vi en lapp med beställningsnummer, den tappade min kompis på min soppa.

 

Ho no!


Var på en mingelfest med massa människor, efter all mingel, produktvisningar, lite aktion och live musik med gamla godingar blev det dans. Jag hade det svårt att lämna dansgolvet (det har jag alltid).

Folk var hur trevliga somhelst, fick lära känna massor med folk och dansat med ännu mer folk. Men..., det är så att i varje fest det finns alltid en. En kille kom fram till mig och vi började dansa, men då och då slängde han mig på sig själv och tog tag i mig, och jag  trodde att jag skulle fixa det och hållde i hans händer för att styra de. Han viskade i örat att jag var söt (snällt sagt). När jag fick nog och vände mig om för att gå därifrån, förvandlades han till spindelman och vips var han runt hela mig och jag fick tag i hans händer igen, han var stark och ville gärna känn sig fram och bönade i mitt örat att få röra lite. Det tog säkert bara några sekunder men för mig kändes som en evighet. Vilken spektakel det måste ha varit när jag kämpade där på dansgolvet, men jag gick lös från honom och sprang.

 

Började som Hihihi och slutade med Ho no!


Jag och 5 andra tjejkompisar bestämde oss att träffas för att äta sedan gå ut och dansa. Det blev bara värdinnan och jag för att en skulle jobba, den andra hade ingen barnvakt, den tredje komm inte ihåg, den fjärde hade diarré.

Ja, jag och min väninna åt tillsammans men bestämde endå att gå ut och dansa, så  vi körde till Discot. På väg dit skrek min kompis till mig att stanna, för att det var en grupp tjejer som ville lifta med oss, och vi misstänkte att de skulle till samma ställe, och det var de också. Well, bilen blev knock full med 6st till underbara och jätteglad tjejer. Gud hade försätt oss med massor med partykompisar.

Där på discot som vanligt dansade jag så det...ja.  Det blev dans med många söta och trevliga killar, efter att ha bekantat mig och dansat med en som var jätte rar, ville killen bjuda ut mig, och jag sa att det går bra så länge min man få följa med. "Asch då" - tyckte killen, men vi fortsatt att dansa och ragreplikerna slutade inte och intensifierades när den 10 år yngre kille fick veta min ålder, "peeerfekt" tyckte han. Naiv som jag är fick jag hans telefonnummer och han mitt. Jag vet att de inte ringer och när jag uppdaterar min kontaktlista så åker de.

En vacker dag kom jag hem från min nattskift och ville inte vecka familjen så körde jag för att delta i en Mary Kay kurs. Fram smsade jag min man: "Älskling är på kurs ville inte vecka dig, puss & kram"

Efter ca 3 timmar fick jag ett sms: " Ahhaaa, nu vet jag vem du är, den söta tjejen från disco" och raggningen tog fart igen. Han har samma namn som min man nämligen. Snabbt tog jag bort hans namn från kontaktlista men to late. Åh vad jag blev svettig det regnade sms. Men jag har en cool man, hade jag hört att min man fick sms varje sekund då hade jag undrat. Men till slut gav killen up.

 Vad som kan gå fel när man har bråttom

Här ser min baksidan, men det är inte det jag vill visa utan trosor som syns, de har grävt sig min skinkorna mina, inte fint att se, hade nämligen bråttom, utan att tänka valde den här outfit utan att tänka på vilka underkläder jag hade på mig. Fel fel fel. Men var tvungen att dokumentera.

Min hud vårdad av Mary Kays hudvård

Moi på teater
Finnarna har inte kommit tillbaka inte ens under ladies time
Här utan makeup

My creations

Här är lite mer av mer av mina kreationer. Den här första tunika har tyvärr inte sytt själv, min söta modell bär upp den så perfekt. Men den här har jag gjort, den är bara så sött, perfekt till fest. Fotografen till bilderna är Maria Stig.

Min look!

Kläd för fest med släktingar, här tillsammans med äldsta sonen Rillan
Här dressed for work, ska hålla i en Mary Kay hudvårdsklass.

RSS 2.0