Thougths


Idag har jag hälsat på ett par som har överraskat mig med att de vill att jag ska vara vittne i deras bröllop! Min tanke var direkt "Jaag, vem är jag", alltid trott att jag var bara en vän till, till de, igår ringde hon och frågade när jag skulle komma till henne. Jag vet inte varför sånt överraskar mig, jag känner mig hedrad och nu inser jag att de saknar mig ibland, så nu tillåter jag mig själv att komma nära de, så mysigt!

Hörde igår att man inte alltid behöver vara inspirerad för att börja göra saker, man kan börja agera i sitt eget liv för då framkallar det inspiration. Man ska agera i sitt eget liv inte vara åskådare!

Det är en sak att man tror att Gud kan göra vad som helst, stora och underbara ting, men när man börja tror att Gud gör vad som helst det är då miraklerna sker. Gud är här och nu allt du behöver att Han ska vara för dig!

För ungefär 15 års sedan, steg jag in i bussen, kläd i hoods och en långkjol, frågade busschaufför hur mycket jag skulle stämpla för att åka till en viss plats. Jag tror att han hade redan tittat men när jag frågade tittade han inte ens på mig och frågade han mig lite otåligt "hur gammal jag var" som om jag var en unge besvärlig unge, -detta uppfattningen har jag fått efter att jag rekonstruerade händelsen-. Men då eftersom jag inte förstod att han trodde att jag var en unge stod jag stilla och stirrade på honom, när han märkte att inget händer vände han sig tittade på mig och snabbt sa han att jag skulle ta hans fråga som en komplimang. ok!

Jag måste alltid visa leg, när jag ska in på pubar, disco och likande ställen, och reaktionerna är ofta en djup förvånad andetag och sen tittar de på mig med respekt och ger mig legitimation tillbaka.

Häromdagen hamnade jag på en luciafest med bara 40, 50-åringar och säkert ännu äldre trevliga människor. De vände sig till mig och ville att jag skulle hjälpa med nånting i deras mobil, "ge till den yngre generation de kan det där". Jo det stämmer jag kan, och jag var yngst där, men inte så som de tydligen trodde, så den som tog mig till festen sa "ni vet inte hennes ålder" alla vände sig till mig, en frågade hur gammal jag var, innan jag hann svara började de skoja om sina egna åldrar sedan vände de sig ifrån mig och fortsatt att ha roligt!

För några år tillbaka försökte jag se äldre genom att klä mig enligt min ålder och hur då jag såg att de flesta i min ålder klä sig. Nä, jag trivdes inte. Konstigt att jag var inte ut efter att imponera på någon, det är bara att jag själv kände mig som om jag var i någon annans skin. Då var det bara att slänga kläderna och ta fram de jag trivs med.

Jag älskar livet, och älskar att leva, det är roligt att vara fri från allt och alla. Många säger att man är inte så fri när man är gift, jo, jag kan välja att vara dum eller snäll, att göra slut på alla pengar på mig själv eller på min familj att ha roligt eller tråkigt. Andra säger att man är inte heller fri när man har barn, jo jag väljer här med. Vilken plats eller situation man befinner sig har man frihet att välja.

Kommentarer
Postat av: SCME - ÖREBROS STÖRSTA BLOGG

DU MED FACEBOOK, BDB ELLER BLOGG/ ANNAN HEMSIDA: ANMÄL DIG TILL "VECKANS SLIDE-SHOW BEAUTIES"!10 vackra personer + länk en gång/ vecka på min blogg!

http://SCME.blogg.se

2010-12-16 @ 00:36:46
URL: http://scme.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: Åhhh va roligt för dej :D hihi!! GRATTIS eller va säger man? ;) hihi!!Jasså inspirerar jag dej`?? hur då??

hihi.. kramis

2010-12-16 @ 08:05:17
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Jennie ♥

sv: nejdå, jag publicerar den inte :) har mejlat dej! kram

2010-12-16 @ 12:59:43
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: GUEVACCI

hmm okej, har du kollat på nelly, modegallerian? :)

2010-12-16 @ 15:05:54
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: hihihi va sööööt du är :D nu sitter jag här med ett fånigt leende på läpparna :b haha!! Hoppas din dag har varit toppen bra! KRAMAR

2010-12-16 @ 21:29:22
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: bio på lördag och middag hos

en vän på söndag! Annars bara

slappa och ta de lugnt!

Längtar du efter julen? :)

2010-12-16 @ 22:15:15
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: GUEVACCI

va bra då :) hoppas det passar i klänningen nu då ;)

2010-12-17 @ 15:39:14
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: Creemy - Fashion & Music

sv: Tack så hemskt mycket:)!Javisst är kjolen söt..

2010-12-17 @ 17:48:31
URL: http://cremak.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: hihi kul ;)

nä jag jobbar hela julhelgen så längtar inte jätte mycket direkt :(

hoppas du haft en bra helg? Kram

2010-12-20 @ 08:00:46
URL: http://myranstankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0