Christmas at Runegrunds

Hej! så ser det ut hos moi idag, gillar mina årets inköpta snögubbar!
Vi har varit och handlar och köpte lite till moi själv, Kjortan från Ginatrico och bälte från Vero moda.
Gotti gotti, inan åt vi en mini variant av julbord eftersom jag ska jobba imon. Myssigt det är just nu!

My differents outfits so far!

Här är några av mina looks genom åren. det första bild bär jag en klänning designad och sydd av mig.
Här provade jag en katt dräkt inför ett maskerad party.
Här kläd för business, Mary Kay hudvårdsklass.
I svar på till en fin middag!
Kavaj och jeans på teaterbesök!
På julbor nån gång för länge sen.
Söndag i kyrkan.
Söndag efter kyrkan.
På teater och middag!
Myskläder hemma!
Jag har redan träffat tomten detta år på Lucia dagen!

Julbord

I helgen var jag på två stycken julbord. En på fredag och den andra på söndag, på fredag var maten mycket goare och allt avslutades med dans. Jag så klart hade svårt att lämna dansgolvet, blev faktisk hämtad därifrån so mycket tycker jag om att dansa.

Blev bjuden  på dans som aldrig för, och lärde mig där att bugga och jitterbugga, sååååååå roligt. Det sista var en kille som såg ut som James Dean. Då och då försvann jag till disco dansbana, det är ba so roligt att dansa.
På den andra julbord, fick jag öva på min Spanska, eftersom jag satt bredvid några underbara människor från Latinamerika, så roligt.
Så var outfiten på fredags julbord, mer bilder på de olika outfiten under jul och nyårstid kommer.

Thougths


Idag har jag hälsat på ett par som har överraskat mig med att de vill att jag ska vara vittne i deras bröllop! Min tanke var direkt "Jaag, vem är jag", alltid trott att jag var bara en vän till, till de, igår ringde hon och frågade när jag skulle komma till henne. Jag vet inte varför sånt överraskar mig, jag känner mig hedrad och nu inser jag att de saknar mig ibland, så nu tillåter jag mig själv att komma nära de, så mysigt!

Hörde igår att man inte alltid behöver vara inspirerad för att börja göra saker, man kan börja agera i sitt eget liv för då framkallar det inspiration. Man ska agera i sitt eget liv inte vara åskådare!

Det är en sak att man tror att Gud kan göra vad som helst, stora och underbara ting, men när man börja tror att Gud gör vad som helst det är då miraklerna sker. Gud är här och nu allt du behöver att Han ska vara för dig!

För ungefär 15 års sedan, steg jag in i bussen, kläd i hoods och en långkjol, frågade busschaufför hur mycket jag skulle stämpla för att åka till en viss plats. Jag tror att han hade redan tittat men när jag frågade tittade han inte ens på mig och frågade han mig lite otåligt "hur gammal jag var" som om jag var en unge besvärlig unge, -detta uppfattningen har jag fått efter att jag rekonstruerade händelsen-. Men då eftersom jag inte förstod att han trodde att jag var en unge stod jag stilla och stirrade på honom, när han märkte att inget händer vände han sig tittade på mig och snabbt sa han att jag skulle ta hans fråga som en komplimang. ok!

Jag måste alltid visa leg, när jag ska in på pubar, disco och likande ställen, och reaktionerna är ofta en djup förvånad andetag och sen tittar de på mig med respekt och ger mig legitimation tillbaka.

Häromdagen hamnade jag på en luciafest med bara 40, 50-åringar och säkert ännu äldre trevliga människor. De vände sig till mig och ville att jag skulle hjälpa med nånting i deras mobil, "ge till den yngre generation de kan det där". Jo det stämmer jag kan, och jag var yngst där, men inte så som de tydligen trodde, så den som tog mig till festen sa "ni vet inte hennes ålder" alla vände sig till mig, en frågade hur gammal jag var, innan jag hann svara började de skoja om sina egna åldrar sedan vände de sig ifrån mig och fortsatt att ha roligt!

För några år tillbaka försökte jag se äldre genom att klä mig enligt min ålder och hur då jag såg att de flesta i min ålder klä sig. Nä, jag trivdes inte. Konstigt att jag var inte ut efter att imponera på någon, det är bara att jag själv kände mig som om jag var i någon annans skin. Då var det bara att slänga kläderna och ta fram de jag trivs med.

Jag älskar livet, och älskar att leva, det är roligt att vara fri från allt och alla. Många säger att man är inte så fri när man är gift, jo, jag kan välja att vara dum eller snäll, att göra slut på alla pengar på mig själv eller på min familj att ha roligt eller tråkigt. Andra säger att man är inte heller fri när man har barn, jo jag väljer här med. Vilken plats eller situation man befinner sig har man frihet att välja.

Stackars katt

Våran Pelle har fått en infekterad kind, efter ett slagsmål, det är alldeles för många katter i närheten så han måste skydda sitt revir. Det blir ofta kattfajt här, och det verkar som att det är någon som slår skiten hur våran katt. Men men, vi har varit hos veterinären med honom, de rakat av i vissa ställen och fått små rör för att var ska rinna ut och en tratt. Pelle ser så ledsen ut, och min pojke tycker att han ser ut som Darth Vader. Han förstår inte varför han inte få gå ut, han sitter bara i vardagsrummet och ser tom i blicken! krya på dig Katn El Pelle!


Önskad stil för Nyårsafton

En av de två stilar vill ja ha på nyårsfest, men frågan är ska jag sy eller ska jag bara sno stilen och hitta något som liknar, well få se vad det blir! Vad tycker ni, vilka av de två skulle passa mig bäst?

Kuduro

Kolla in hur vi dansar i Angola. Kuduro heter stilen och det betyder "Hard ass", enjoy!

Poeple I meet and their outfits!

Nu vill jag visa lite av mina kompisars outfits.
Vi börjar med Maria Mossberg som är en Mary Kay konsult. Här kläd för business vi deltog i Mary Kay möte i Göteborg. Halvlång skjol, kavaj och en liten sjal, med jättehäftiga skor och en fräck kort frisyr. Hon är alltid feminint och classy kläd!
Här har vi koola Veronika, träffade henne i kyrkan idag och kunde inte låta bli att berömma henne för hennes outstandig outfit. Kolla in håret, hon flyttar hela håret från ena sidan till det andra sätter upp den med en snygg hårsmycke och bär upp jättestora svarta örhänge. Hon ler så STILIGT och vilka vackra ögon hon har.
Här ser vi kläderna, randig väst ovanpå en kort svart klänning med mönstrade tajts och boots upp till vaderna. Så fint på henne så modernt, like it!
Nu en dans av pastell färger, brunt och guld som min kompis här har från kläderna till smyckena. Här ser vi att hon har mycket olika armband och en enkel halsband med lågklackade skor med rosett. Vi har en kvinnlig, romantisk still med ett modernt jacka, perfekt!
Nu till våran glada Annkatrin, först välkommen till Sverige. Jag valde den här bild för att hon ser så naturlig och glad ut. Jag blev glad att se någon med pälsjacka. Träffade henne också idag i kyrkan.  Hon har en kort klänning, tajts och stövlar allt i svart och så bryter hon upp med en flott vit pälsjacka. Snyggt och modernt!
Snygga djurmönstrade skor med tajta jeans så kvinnligt och fräck!
Här har vi snygga Katarina enkelt men det blev så bra. En vit lång linne under en mönstrad skjorta och en lång halsbad. Svarta tajts och kläckstövlar, med slarvigt upsatt hår som ger en mer personlig och cool touch i hela uppsättningen. Gillar det!

En av mina skisser

Här är en av mina skisser, jag vill gärna sy upp den till mig, men jag är inte alls duktigt på att sy till mig själv. Jag tycker faktiskt mer om att sy till andra.

RSS 2.0